Fremhevet

Sov Godt for Down

Den 21.mars er den internasjonale dagen for Downsyndrom. I forbindelse med dette ønsker Sov GodtTM – Podcast å være med på markeringen. Dette gjør vi på følgende måte: For hver podcast-episode som spilles av fra Fredag 19.mars t.o.m. Lørdag 20.mars betaler Sov GodtTM – Podcast 1kr til Dagsverk for Down.

Dagsverk for Down er en organisasjon som Ingrid Bjørnov startet i 2015 for å ha en humørfylt dugnad for innsamling på Verdensdagen for Downsyndrom. Verdensdagen for Down har i år valgt temaet «Connect», og Sov GodtTM – Podcast vil bidra ved å gjøre det vi kan best. Nemlig å få folk til å sove!

Det er også fullt lov å bidra med egen pengegave til Dagsverk for Down! Dette gjør man til kontonummer 1720.28.80436 eller Vipps 584332.

Hjelp gjerne til med å dele dette innlegget slik at flere får vite om både Dagsverk for Down og Sov GodtTM – Podcast. Sidene til Dagsverk for Down finner du her:
https://www.ingridb.no/dagsverkfordown/
https://www.facebook.com/dagsverkfordown/

En ny episode i Sov God Podcast for barn

Nå har episode 6 kommet ut i Sov Godt Podcast for barn. Hvem flere bor i drømmeboblen? Gå gjerne inn og hør på den, eller del den med et barn du kjenner som sliter med å sove. Ønsker du å komme i kontakt med meg kan du gjøre dette via Facebook-siden vår. Link til siden er følgende: https://www.facebook.com/SovGodtPodcast

Link til dagens episode: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast/id1461777906?l=nb&fbclid=IwAR1D1zdP3zt1ECsaWyjeWO2si_SxQRZmmOvgST5LUINCITRR0fKiTQH-BnA

Nå fungerer podkasten i Apple podkast igjen.

Hei! Nå fungerer podkasten i Apple podkast igjen! Men dessverre mangler det episode 17 og 18.det kan jeg ikke gjøre noe med. Men vil du høre disse to episodene, er de å finne på Spotify.

Du må også gjerne høre på podkasten vår for barn. Den heter sov godt podkast for barn. Og finnes både på Apple podkast og på Spotify.

Ep 19 s3. Finn roen, slapp av og sov godt.

I kveld sitter jeg på sengekanten din. vi puster og slapper av å finner roen  sammen.

Podcasten for deg som har søvnproblemer og problem med å sove, og som kunne tenke deg å ha noen som satt på sengekanten og pratet til deg til du sovnet.

Du finner den der du lytter til Podcaster;
Spotify, iTunes, Podcast etc.