Fremhevet

Drømmedragens Julekalender 2021

Sov Godt Podcast familien har en stund hatt en barne podcast, hvis ikke du har testet den ut finner du den her:

https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn/id1566998658?l=nb

I år har vi også Julekalender som selges til inntekt for podcastene våre, denne er laget for barn men kan fint lyttes på av voksene også. Bli med inn i drømmeboblen og bli med på våre juleforberedelser. Her møter du drømmedagen, drømmeprinsen og meg. Det er fine små historer som alle kan høre på sengekanten og sovne til. Det starter 1.desember og avsluttes 24.desember. Kalenderen kan du bestille online tilgang til her:

https://www.lindafosse.no/offers/UuQ9FFoG/checkout

Dette lages i samarbeid med Linda Fosse og kunst og kultur AS. Linda kan hjelpe deg med å virkelig gjøre din drøm, som hun gjorde for meg. Uten Linda sin hjelp hadde det ikke vært noen Sov Godt Podcast i det hele tatt. Gå inn på hennes hjemmeside og få hjelp til å våge å gjøre noe du drømmer om.

http://www.lindafosse.no

Fremhevet

Sov Godt for Down

Den 21.mars er den internasjonale dagen for Downsyndrom. I forbindelse med dette ønsker Sov GodtTM – Podcast å være med på markeringen. Dette gjør vi på følgende måte: For hver podcast-episode som spilles av fra Fredag 19.mars t.o.m. Lørdag 20.mars betaler Sov GodtTM – Podcast 1kr til Dagsverk for Down.

Dagsverk for Down er en organisasjon som Ingrid Bjørnov startet i 2015 for å ha en humørfylt dugnad for innsamling på Verdensdagen for Downsyndrom. Verdensdagen for Down har i år valgt temaet «Connect», og Sov GodtTM – Podcast vil bidra ved å gjøre det vi kan best. Nemlig å få folk til å sove!

Det er også fullt lov å bidra med egen pengegave til Dagsverk for Down! Dette gjør man til kontonummer 1720.28.80436 eller Vipps 584332.

Hjelp gjerne til med å dele dette innlegget slik at flere får vite om både Dagsverk for Down og Sov GodtTM – Podcast. Sidene til Dagsverk for Down finner du her:
https://www.ingridb.no/dagsverkfordown/
https://www.facebook.com/dagsverkfordown/

Adventskalender

Har du husket å kjøpe adventskalender til noen du er glad i?🥰

Hvis ikke har du enda tid til å kjøpe drømmedagens julekalender. Den er elektronisk, så du vil få en e-post med episode for hver dag frem til julaften🎅 Her teller vi ned til jul, baker kaker, pynter, leker i snøen og mye mye mer!

Vi blir velig glad hvis du vil være med oss å telle ned til jul.

Denne kalenderen lages i samarbeid med Inspirasjonsartisten Linda Fosse, hun kan hjelpe deg å få virkelig gjøre din drøm slik hun gjorde for meg da hun hjalp meg å starte podcastene.

Inntektene av kalender salget går uavkortet til podcastene våre, så håper du vil være med å støtte oss

Kalender kan bestilles her: https://www.lindafosse.no/offers/UuQ9FFoG

Har du kjøpt adventskalender enda?

Har du kjøpt julekalender til ditt barn enda? Her kommer litt info om drømmedragens julekalender. Gå inn å bestill den mest miljøvennlige kalenderen som finnes, for her er det bare tilgang til lydfiler😄🎄 Bli med på å tell ned sammen med drømmedragen, drømmeprinsen og meg til jul, for en hyggelig liten episode før sengetid hver dag🥰

Vil du kjøpe drømmedragens julekalender? Kan du bestille den her: https://www.lindafosse.no/offers/UuQ9FFoG

Du finner podcasten her: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn/id1566998658?l=nb

Følg oss gjerne på Facebook: https://www.facebook.com/SovGodtPodcast

Ep22 S4. God pust

I kveld sitter jeg på sengekanten din å vi puster sammen å prater litt og jeg synger god natt sang. Episoden kommer ut klokken 21.00 på Sov Godt Podcast

Vil du kjøpe drømmedragens julekalender? Kan du bestille den her: https://www.lindafosse.no/offers/UuQ9FFoG

Dette gjøres i samarbeid med Linda Fosse inspirasjons artist og tanke coach, uten henne hadde det ikke blitt noe Sov Godt Podcast. Hun kan hjelpe deg å virkelig gjøre dine drømmer også. Her link til Lindas nettside: https://www.lindafosse.no

Endelig er drømmedragens julekalender ute for salg!!

Endelig er drømmedragens julekalender ute for salg! Denne kalenderen er både for barn og voksne, inntektene av kalenderen går til podcastene. Dette arbeidet gjøres i samarbeid med Linda Fosse inspirasjons artist kunst og kultur. Hun kan hjelpe deg med å følge din drøm uten Lindas hjelp hadde det aldri blitt noe podcast laging på meg. 

Kalender kan bestilles her: https://www.lindafosse.no/offers/UuQ9…

Her er link til hjemmesiden til Linda Fosse: https://www.lindafosse.no