Fremhevet

Drømmedragens Julekalender 2021

Sov Godt Podcast familien har en stund hatt en barne podcast, hvis ikke du har testet den ut finner du den her:

https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn/id1566998658?l=nb

I år har vi også Julekalender som selges til inntekt for podcastene våre, denne er laget for barn men kan fint lyttes på av voksene også. Bli med inn i drømmeboblen og bli med på våre juleforberedelser. Her møter du drømmedagen, drømmeprinsen og meg. Det er fine små historer som alle kan høre på sengekanten og sovne til. Det starter 1.desember og avsluttes 24.desember. Kalenderen kan du bestille online tilgang til her:

https://www.lindafosse.no/offers/UuQ9FFoG/checkout

Dette lages i samarbeid med Linda Fosse og kunst og kultur AS. Linda kan hjelpe deg med å virkelig gjøre din drøm, som hun gjorde for meg. Uten Linda sin hjelp hadde det ikke vært noen Sov Godt Podcast i det hele tatt. Gå inn på hennes hjemmeside og få hjelp til å våge å gjøre noe du drømmer om.

http://www.lindafosse.no

Fremhevet

Sov Godt for Down

Den 21.mars er den internasjonale dagen for Downsyndrom. I forbindelse med dette ønsker Sov GodtTM – Podcast å være med på markeringen. Dette gjør vi på følgende måte: For hver podcast-episode som spilles av fra Fredag 19.mars t.o.m. Lørdag 20.mars betaler Sov GodtTM – Podcast 1kr til Dagsverk for Down.

Dagsverk for Down er en organisasjon som Ingrid Bjørnov startet i 2015 for å ha en humørfylt dugnad for innsamling på Verdensdagen for Downsyndrom. Verdensdagen for Down har i år valgt temaet «Connect», og Sov GodtTM – Podcast vil bidra ved å gjøre det vi kan best. Nemlig å få folk til å sove!

Det er også fullt lov å bidra med egen pengegave til Dagsverk for Down! Dette gjør man til kontonummer 1720.28.80436 eller Vipps 584332.

Hjelp gjerne til med å dele dette innlegget slik at flere får vite om både Dagsverk for Down og Sov GodtTM – Podcast. Sidene til Dagsverk for Down finner du her:
https://www.ingridb.no/dagsverkfordown/
https://www.facebook.com/dagsverkfordown/

Ep7 S4. Vær med i vår kvelden i drømmeboblen

I kveld kan du være med ut i vår kvelden i drømmeboblen, kanskje du til og med vil sove ute i vår kvelden? 

Du finner podcasten her: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast/id1461777906?l=nb

Vi har også Sov Godt Podcast for barn.

https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn-god-natt-historier-p%C3%A5-sengekanten/id1566998658

Følg oss gjerne på Facebook:

https://www.facebook.com/SovGodtPodcast

21.mars Verdensdagen for Downs

21.mars er det verdens dagen for Downs syndrom i den forbindelsen har Sov Godt Podcast tenkt å bidra til Dagsverk for Down i sin aksjon i år hvor årets midler skal gå til Ukraina. 

Vi skal ha Sov Godt Podcast for Down fra fredag klokken 00.00 og frem til søndag klokken 22.00. Måten vi gjør dette på er at det går 2 kroner til Dagsverk for Down for hver avspilling av en podcast episode fra fredag til søndag klokken 22.00, dette gjelder også Sov Godt Podcast for barn episodene. Jeg vil vippse beløpet som kommer inn til Dagsverk for Down. Så vil du støtte dette kan du høre på hvilken som helst episode.

Hvis du vil støtte Dagsverk for Down aksjonen direkte så kan du gå inn på deres facebook side å by på noen av aksjons gjenstandene. Her er link til Facebook siden deres:  https://www.facebook.com/dagsverkfordown

Link til Sov Godt Podcast: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast/id1461777906

Link til Sov Godt Podcast for barn: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn-god-natt-historier-p%C3%A5-sengekanten/id1566998658

Dette innlegget inneholder reklame for KABB Kristent Arbeid Blant Blinde og Svaksynte. 

Har du hørt om Kirkeboka mi? Det er en bok som deles ut til alle fire åringer i den norske kirke. Denne utgaven av kirkeboka er litt spesiell, den er lagt til rette for barn og foresatte med synshemning eller lesehemning. Boken er beregnet på synshemmede foresatte også eller foresatte med dysleksi og lesevansker. KABB ønsker å gi foresatte mulighet til å bruke den sammen med barna sine. I denne videoen viser jeg hva pakken inneholder, syntes denne lydboka er fin også til å sovne til, derfor har vi i Sov Godt Podcast dette samarbeidet. Vil du vite mer, så se videoen som ligger i dette innlegget.

Vil du vite mer om KABB: https://www.kabb.no

Kontakt info for KABB: kabb@kabb.no 

Vil du vite mer om Kirkeboka mi: https://www.kabb.no/kirkebokami/

I kveldens podcast episode kan du være med på en kroppsskanning, jeg skal få deg til å slappe av i hele kroppen.. Slik at du kan sove godt.

Du finner podcasten her: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast/id1461777906?l=nb

Link til Sov Godt Podcast for barn: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn-god-natt-historier-p%C3%A5-sengekanten/id1566998658?l=nb

Ep3S4. Finn roen og hør gode ord.

I kveld sitter jeg på din senge kant, og prate rolig med deg slik at du kan få sove. Du er verdifull og det er fint med gode ord slik at du kan få sove.

Du finner podcasten her.

https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast/id1461777906?l=nb

Vi har også Sov Godt Podcast for barn.

https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn-god-natt-historier-p%C3%A5-sengekanten/id1566998658

Følg oss gjerne på Facebook: 

https://www.facebook.com/SovGodtPodcast

En liten feil + informasjon

Episoden som skulle kommet på onsdag ble med en feil publisert i dag i stede. Vil også si i fra om at fra nyttår kommer Sov Godt Podcast ut hver 14 dag, i stede for en dag i uken. Vil samtidig benytte anledningen til å ønske dere alle et riktig godt nytt år og tusen takk for at dere følger podcasten og håper dere vil fortsette å dele den med andre i 2022 også.