Fremhevet

Drømmedragens Julekalender 2021

Sov Godt Podcast familien har en stund hatt en barne podcast, hvis ikke du har testet den ut finner du den her:

https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn/id1566998658?l=nb

I år har vi også Julekalender som selges til inntekt for podcastene våre, denne er laget for barn men kan fint lyttes på av voksene også. Bli med inn i drømmeboblen og bli med på våre juleforberedelser. Her møter du drømmedagen, drømmeprinsen og meg. Det er fine små historer som alle kan høre på sengekanten og sovne til. Det starter 1.desember og avsluttes 24.desember. Kalenderen kan du bestille online tilgang til her:

https://www.lindafosse.no/offers/UuQ9FFoG/checkout

Dette lages i samarbeid med Linda Fosse og kunst og kultur AS. Linda kan hjelpe deg med å virkelig gjøre din drøm, som hun gjorde for meg. Uten Linda sin hjelp hadde det ikke vært noen Sov Godt Podcast i det hele tatt. Gå inn på hennes hjemmeside og få hjelp til å våge å gjøre noe du drømmer om.

http://www.lindafosse.no

Fremhevet

Sov Godt for Down

Den 21.mars er den internasjonale dagen for Downsyndrom. I forbindelse med dette ønsker Sov GodtTM – Podcast å være med på markeringen. Dette gjør vi på følgende måte: For hver podcast-episode som spilles av fra Fredag 19.mars t.o.m. Lørdag 20.mars betaler Sov GodtTM – Podcast 1kr til Dagsverk for Down.

Dagsverk for Down er en organisasjon som Ingrid Bjørnov startet i 2015 for å ha en humørfylt dugnad for innsamling på Verdensdagen for Downsyndrom. Verdensdagen for Down har i år valgt temaet «Connect», og Sov GodtTM – Podcast vil bidra ved å gjøre det vi kan best. Nemlig å få folk til å sove!

Det er også fullt lov å bidra med egen pengegave til Dagsverk for Down! Dette gjør man til kontonummer 1720.28.80436 eller Vipps 584332.

Hjelp gjerne til med å dele dette innlegget slik at flere får vite om både Dagsverk for Down og Sov GodtTM – Podcast. Sidene til Dagsverk for Down finner du her:
https://www.ingridb.no/dagsverkfordown/
https://www.facebook.com/dagsverkfordown/

Ep7 S4. Vær med i vår kvelden i drømmeboblen

I kveld kan du være med ut i vår kvelden i drømmeboblen, kanskje du til og med vil sove ute i vår kvelden? 

Du finner podcasten her: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast/id1461777906?l=nb

Vi har også Sov Godt Podcast for barn.

https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn-god-natt-historier-p%C3%A5-sengekanten/id1566998658

Følg oss gjerne på Facebook:

https://www.facebook.com/SovGodtPodcast

21.mars Verdensdagen for Downs

21.mars er det verdens dagen for Downs syndrom i den forbindelsen har Sov Godt Podcast tenkt å bidra til Dagsverk for Down i sin aksjon i år hvor årets midler skal gå til Ukraina. 

Vi skal ha Sov Godt Podcast for Down fra fredag klokken 00.00 og frem til søndag klokken 22.00. Måten vi gjør dette på er at det går 2 kroner til Dagsverk for Down for hver avspilling av en podcast episode fra fredag til søndag klokken 22.00, dette gjelder også Sov Godt Podcast for barn episodene. Jeg vil vippse beløpet som kommer inn til Dagsverk for Down. Så vil du støtte dette kan du høre på hvilken som helst episode.

Hvis du vil støtte Dagsverk for Down aksjonen direkte så kan du gå inn på deres facebook side å by på noen av aksjons gjenstandene. Her er link til Facebook siden deres:  https://www.facebook.com/dagsverkfordown

Link til Sov Godt Podcast: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast/id1461777906

Link til Sov Godt Podcast for barn: https://podcasts.apple.com/no/podcast/sov-godt-podcast-for-barn-god-natt-historier-p%C3%A5-sengekanten/id1566998658