Sov God Podkast jubilerer!

På tirsdag 27. april feirer Sov Godt Podkast 2 års jubileum! Tenk at det er 2 år siden jeg startet opp denne podkasten. Det har vært 2 fantastiske og lærerike år. Jeg har lært meg masse om min egen og andres søvn, og fått anledning til å glede tusenvis av mennesker med å hjelpe de til å sove. Neste ukes episode kommer tirsdag i stedet for onsdag da vi feirer jubileum, og da jubilerer vi litt i drømmeboblen. Du er hjertelig velkommen til å være med på jubileet. For dette er like mye deres jubileum som lyttere som mitt jubileum!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s