Trøbbel med å spille av Sov Godt Podkast i Apple Podcast

Hei alle sammen!

Jeg har snakket med Sov Godt Podkast og Sov Gods Podkast for barn sin distributør, og spurt hvorfor ikke nyere episoder enn 27. april ligger i Apple Podcast. De forklarer at Apple har problemet med sist podkast-tjeneste for tiden og at de ikke vet når dette blir ordnet – men derimot at det holder på å bli ordnet. Inntil det er ordnet, kan du lytte til nye episoder på Spotify. Jeg vil ligge link til Sov Godt Podkast på Spotify i kommentarfeltet på Facebook. La oss håpe at Apple ordner dette snart!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s